TEKİRDAĞ / KAPAKLI - Şehit Kadir Dadaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şehit Kadir Dadaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KARAAĞAÇ MAHALLESİ 79. SOKAK NO.1/1 PK59510 KAPAKLI/TEKİRDAĞ
Vizyon
Atatürkçü bilgi ve tecrübeye değer veren , kamu-özel girişimi ile uyumlu , güler yüzlü , nezih ve motive bir yönetime sahip , Uluslararası değerlere ve kültür farklılıklarına saygılı , geleneksel kültürümüz ile modern , çağdaş ilkeleri bünyende barındıran , öğrencilerine yeterli sosyal ve akademik desteği veren , kurumsal kaliteyi yakalamış bir mesleki ve teknik anadolu lisesi olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, görev ve sorumluluklarını bilen, çevresine duyarlı, problemlere çözüm üretebilen, yenilikçi düşünen, kendisini sürekli iyileştirip geliştirebilen hedeflerini gerçekleştiren, hızla ilerleyen teknolojik gelişmelere uyum sağlayan ve yılmadan çalışan, örgün ve yaygın eğitim düzenleyen kamu-özel sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli ara eleman yetiştiren mesleki ve teknik anadolu lisesidir.
Pazartesi,Salı,Perşembe,Cuma 09:00-16:50 Çarşamba : 09.00 - 16.00
Kombi(Doğalgaz)
Pansiyon yok.
Ulaşım
Kapaklı merkezden 30 dakikada bir, Çerkezköy merkezden 10 dakikada bir okulumuzun bulunduğu yere dolmuş vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kapaklı merkeze 7 km, Çerkezköy merkeze 7 km, Tekirdağ Merkeze 60 km, İstanbul´a 115 km, Edirne merkeze 145 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
E-okul üzerinden tüm sınıf düzeyindeki öğrenci kontenjan bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Sportif Etkinlikler
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2018-2019 sezonunda ERASMUS öğrenci hareketliliği ile 20 öğrencimiz Macaristan,İtalya ve Çek Cumhuriyetine gitmiştir. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 6 öğrencimiz ERASMUS+ öğreci hareketetliliği ile Romanya'nın başkenti Bükreşte 21 gün geçirmişlerdir.
Diğer Hususlar
Okulumzda 2020 yılı sonunda Tasarım Beceri Atölyemiz kurulmuş olup faaliyete geçmiştir.